Boende i Åre till skolresan

Jag sitter i en soffa på skolan med broschyrer och bilder över hela bordet. Barnen ska på skolresa till Åre om några månader och idag ska jag boka ett boende för oss. Det finns lite att välja på men jag tycker att detta är det bästa boende i Åre, Åreskutan! Det ligger bra till och det finns plats för alla barnen. Det finns andra mysiga ställen också men de är inte lika bra placerade.

Barnen är så glada över att få åka på skolresa och för en del barn är detta första gången de är iväg på något. Det är inte alla barn som har föräldrar som har råd att åka bort på semester. Vi brukar alltid försöka se till så att barnen kan åka allihop tillsammans. En del insamlingar görs och vi bakar och får in pengar på så sätt. En del andra barn åker iväg till fjällen och åker skidor varje vinter. Själv har jag faktiskt mest rest till solen när jag varit på semester. I Åre har jag varit två gånger tidigare men de andra lärarna som ska följa med, har varit där flera gånger. Det är mycket som ska planeras, inte bara boende och det är bäst jag tar tag i det nu. Vi hörs snart igen!

Bookmark the permalink.