På liten cykel i Linköping.

Idag har vi flera barn som vill lära sig att cykla. En del av barnen kan redan och har med sig egen cykel. För de som inte har någon egen och vill lära sig, har vi lånat cyklar från en firma som hyr ut dem. De ville inte ha några pengar utan ställde upp på de barnen som behövde en cykel. De har till och med satt stödhjul på dem. Vi lärare har gjort en liten bana här utanför som de ska få lära sig på. Flera av föräldrarna har också kommit hit för att hjälpa till och vi är lika tacksamma varje gång. Det är många barn att hålla reda på! Titta här om du vill ha hjälp med din cykel i Linköping.

Själv cyklar jag halva året till jobbet och den snöiga och hala årstiden väljer jag att istället gå. Då har man sin motion fixad när man kommer hem och behöver inte åka iväg till något gym. Jag tycker inte så mycket om att cykla på isigt och halt väglag. Det finns dubbade däck att köpa och det kanske vore något? Annars har jag faktiskt inga problem med att gå heller. Nu får jag sluta skriva och ropa in de andra för ett litet mellanmål!

 

 

Bookmark the permalink.