Dramatenvagn på vift!

Vi har hittat en dramatenvagn ute vid en av lekplatserna men ingen verkar ha frågat efter den? Ingen av de barn eller föräldrar vi frågat vet något eller känner igen den. Mystiskt! Själv hade jag en dramatenvagn för många år sedan och nu när jag såg denna blev jag sugen på att köpa en igen. De är tydligen mycket populära men det är inte därför jag vill ha en, utan för att de är så väldigt praktiska. Man kan bära och få med sig ganska mycket varor i en sådan istället för att kånka runt med ryggsäck. Det sparar på axlar och rygg. Jag kan ha väldigt ont i mina axlar när jag burit hem tunga grejer från affären. De är också mycket bra om man ska resa bort, som weekendväska. Förr fanns det ju varken så många färger eller modeller att välja på men det gör det idag. Titta bara på denna sidan på dramatenvagn, seniortoo. Så nog är det lite konstigt att ingen saknat en sådan dyrgrip! Kanske kommer det någon vad det lider men vi tänkte lämna den till Polisen om ingen frågar efter den. Hoppas den hittar hem till sin ägare igen!

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.