Bjudna på konferens i Värmland!

Som vi alla lärare har gått och väntat på att det ska bli en trevlig tillställning för oss. Det var länge sedan vi var iväg på konferens eller kick-off. Nu ska vi ända till Värmland! Det ska bli jätteskoj och vi är så taggade inför detta. Jag har varit i Värmland när jag var liten men det var ju så länge sedan så det kommer jag inte ihåg. Jag minns bara att jag tyckte det var så vackert. Det blir två hela dagar med god mat och så ska vi sova på en herrgård. Jag såg lite bilder från stället vi ska ha konferensen på och det var jättefint! Jag lägger in en länk så att ni får titta själva var vi ska på konferens i Värmland, Dömle. Visst är det toppen! En konferens innebär ju så klart en del jobb också men det känns ändå nytt och annorlunda. Jag tycker om mitt vanliga jobb och att ta hand om barnen på skolan men ibland behöver man hämta energi också. 

Nu är det fika på jobbet och gissa vad alla lärarna skrattar och pratar om? Just det, konferensen i Värmland. Härligt att se alla så där glada och det smittar på barnen också, fast de inte har en aning ens om vad konferens är.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.