Pooltäckning behövdes på pool nära förskolan!

Precis i närheten av förskolan håller ett par på att bygga en liten pool i trädgården. Jag stannade härom dagen för att prata med det ganska unga paret och jag blev lite förvånad att de inte visste att det var lag på att ha pooltäckning eller staket på en fast pool. Det är för att barn inte ska kunna smita dit och drunkna. Staketet eller pooltäckningen ska ha lås av någon form och om man väljer att täcka över poolen måste det kunna bära ett barn. Jag var givetvis lite bekymrad då vi har så många barn i närheten. Paret lovade att de skulle ordna det så det blir inga problem. Jag gav dem en länk där de kan titta mer på pooltäckning, zabra.se. Det vore så härligt att ha en egen pool speciellt så varmt som det har varit i sommar. Kanske skulle man ta och kolla på lite olika modeller och priser. Det är ju inte alls lika dyrt och krångligt som det har varit. Många har idag en mindre pool på sina gårdar och en del bygger snygga däck runt om. Själv hade jag gärna velat haft en som var tillräckligt stor för att motionssimma i men då får jag nog vinna på Lotto först.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.