Förskolan får stödmurar runt lekplatsen.

Ibland händer det lite extra bra saker här på förskolan. Vi har äntligen fått in pengar för att göra om ute på lekplatsen. Som vi har kämpat för att få till en mer trivsam miljö för barnen. Det kommer att bli några stödmurar runt om och vi ska plantera växter som får slingra sig runt och upp över betongen. Dessutom kommer en av stödmurarna att ha små klätterfästen i olika höjder, som en klättervägg i miniatyr. Det är något jag gärna skulle vilja ha hemma på tomten också. Barnen älskar att få klänga runt och visa vad de kan. Är du intresserad av att veta mer, klicka på denna länken stödmurar, Betongpoolen. Arbetet med lekplatsen kommer påbörjas till våren och det blir en lång väntan dit. Barnen vet ännu inget om detta och det är tur det annars skulle man få svara på frågor angående det varenda dag, från morgon till kväll.

Jag tänkte göra ett litet blomprojekt till våren och jag ska involvera barnen i det. Det finns små luktärtor som gärna slingrar sig runt saker. Det vore trevligt att så lite ärtor, så får barnen se dem växa upp. De ska ju planteras ut senare när lekplatsen blivit klar.

 

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.